Društvo električnih kolesarjev Slovenije

Sodelovanje in članstva

Ste morda za sodelovanje? Kontaktirajte nas:

Tajnik društva Srečo Gospodarič

Mobile: +386 40 301 130

e-mail: sreco.gospodaric@siol.net

Rekreatur – društvo za turizem in razvoj kolesarstva – http://www.rekreatur.si/

PomurjeBajKič – e-mobilna točka; društva AMD Šfetan Kovač in DeKS stva vzpostavila prvo lastno e-mobilno točko z imenom PomurjEbajkič. Namen točke je izhodišče e-kolesarjev za Pomurje, kjer je na voljo brezplačno polnjenje. Za vse ki prihajajo z lastnim prevozom je na voljo brezplačno varovano parkirišče. PomurjEbajkič aktivno sodeluje v Pomurju tako pri vzpostavitvi infrastukture (polnilne postaje, kolesarnice) in organizirano kolesarjenje za vse skupine. Svetujemo in pomagamo občinam in vsem, ki to želijo kot poslanstvo za razvoj e-kolesarstva v Pomurju. Več informacij o tem pod izleti in kolesarjenje.

Usposobljenost za pripravo OBČINSKE CELOSTNE PROMETNE STRATEGIJE (OCPS) – društvo ima ustrezno znanje priprave občinske celostne prometne strategije. Če bi katerakoli občina ali njen organ potreboval kakršnokoli pomoč smo z veseljem na voljo.

EUROPEAN CYCLISTS’ FEDERATION – neodvisna neprofitna organizacija s poslanstvom izboljšati kolesarske pogoje v Evropi in povečati popularnost kolesarstva nasploh. Društvo DeKS je član ECF.

Smo člani nevladne organizacije CNVOSa (center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij)

YUGO CYCLING CAMPAIGN Baba Višnjina 31 – Belgrade Serbia

President: Mirko Radovanac, Viber: 00381 63 300 081

www.pokrenibajs.rs

Pomakni se na vrh