Društvo električnih kolesarjev Slovenije

Kolo meseca!

Društvo vzpodbuja e-mobilnost zato bomo vsak mesec pripravili predstavitev kolesa meseca!

Kolo meseca Marca – VanPowers UrbanGlide – Ultra! Izkoristite predsezonski popust!!

VanPowers UrbanGlide – Ultra je izjemno hibridno e-kolo, ki vsebuje elemente trekinga, SUV in komforta. Ima Bafang M510 motor z neverjetnimi 95 Nm navora, ki deluje na sistem pritiska. Z VanPowers UrbanGlide e-kolesom se boste lahko peljali bodisi po asfaltiranih stezah kot tudi na makadamskih poteh, saj ima široke pnevmatike Kenda 27.5 – 2.2 z dodatno osnovo proti predrtju z grobim profilom.  Nosilnost kolesa je 150 kg! Ima 9 prestav in je na voljo v štirih različni barvnih kombinacijah (siva, rdeča, belosiva in modra). Z integrirano baterijo 690 Wh omogoča domet do 130 km.

Izjemna predsezonska akcija! – 2.899,00 € 1.999,00 € z DDV – link do povezave https://e-kolesar.si/product/elektricno-kolo-vanpowers-urbanglide-ultra-blue/

*Cena 1.999€ velja za nesestavljeno e-kolo v škatlji, cena 2.149€ pa za povsem sestavljeno in preizkušeno e-kolo.

V primeru dodatnih vprašanj lahko kontaktirate zastopnika na 041 610 268.

Kolo meseca Februarja – Električno kolo Tomos Flexer!

Električno kolo Tomos Flexer predstavlja svobodo, saj omogoča novo izkušnjo mobilnosti, tudi v dvoje. Izdelan je za lahkotno premagovanje grobih terenov in pustolovskih poti. Zahvaljujoč robustnemu okvirju in širokim pnevmatikam lahko samozavestno kolesarite po katerem koli terenu.

Okvir: ženski
Pozicija motorja: zadnja
Barva: peščeno bela
Št. Prestav: 7
Velikost: uni

Urbano električno kolo Tomos Flexer ima ergonomsko oblikovan sedež, zmogljivo baterijo (720 Wh) in napredne sisteme vzmetenja, zato lahko uživate v gladki in prijetni vožnji, ne glede na podlago. Čez klance ali doline, po zasneženi cesti, peščeni ali blatni poti, s prijateljem ali s težkimi torbami – mi smo prepričani, da bo s Flexerjem prav vsaka pot z veseljem prevožena. Nosilnost Tomos Flexerja je 150 kg.

Redna cena je 2.299 € trenutno pa je znižan na neverjetnih 2.099 €.

Vse ostale podrobnosti lahko zasledite bodisi v specializirani trgovini za mestne kolesarje KNB d.o.o. na Šmartinski 106, 1000 Ljubljana oz. na naslednjem spletnem naslovu KLIK.

KNB d.o.o. ima prav tako trgovini v Celju in Kopru. Spodaj pa lahko še ogledate posnetek predstavitve zadevnega e-kolesa.

Pomakni se na vrh